iBeautyBox - Szeptember hónap kiemelt témája

  Kezdőlap/Blog/Szeptember hónap kiemelt témája

Szeptember hónap kiemelt témája

Otthon ápolási tanácsok

Az otthoni ápolás 3T-je: Tisztítás, Tonizálás és Táplálás

Tisztítás

Minden kozmetikai kezelés a bőr alapos letisztításával kezdődik, ne legyen ez otthon se másképp. Ezzel készítjük fel a bőrt a további bőrápolásra. A bőr megszabadul a nap során rárakódott szennyeződésektől, sminktől és a felesleges faggyútól, esetleg verejtéktől. Az arc bőre fellélegzik, fokozódik a mikrokeringés, és a gyógyulási folyamatok felgyorsulnak.

Tonizálás

A következő lépés a tonizálás, amely visszaálítja a bőr ideális pH értékét, véd az esetleges irritáció, száraz bőr vagy túlzott faggyútermelés miatti tökéletlenségek ellen. A tökéletesen tiszta bőr minden további kezelés alapja.

Táplálás

Befejező lépésként hidratáljuk/regeneráljuk/tápláljuk bőrünket a már kialakult bőrproblémánknak megfelelően és/vagy megelőző jelleggel. Az arc bőre érzékeny, de ezen belül is a szemkörnyék és az ajkak kiemelt odafigyelést igényelnek. A jó minőségű termékek megőrzik a bőr fiatalságát, rugalmasságát csökkentik a szarkalábakat és finom barázdákat. Nyugtatják az irritált, gyulladásra hajlamos területeket, friss és ragyogó arcbőrt biztosítanak.

 

Minél korábbi életszakaszban az arcbőrünk ápolását is a napi rutin részévé tesszük,
a későbbiekben annál jobban meghálálja.