iBeautyBox - Carboxy-terápia

  Kezdőlap/Carboxy-terápia

CARBOXY-terápia

 carboxy terapia kep

 

Ahogy öregszünk, a bőr tápanyag- és oxigénszintje jelentősen romlik, ezt persze számos tényező befolyásolja.  Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető összetevője. Javítja a celluláris anyagcserét, erősíti az immunrendszert, ezáltal megelőzve a gyulladásos reakciókat, miközben kiváltja a folyamatos szöveti regenerációt.

Az oxigén az ATP termelődésben is alapvető összetevő, hiányában csökken a mitokondriumokban az ATP szintézis, és ennek következtében az oxigén hiánya a sejtek energiahiányához vezet. Ráadásul a bőrsejtek öregedési folyamata felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, és a bőr elveszíti a rugalmasságát, tömörségét, tompa, fáradt és megereszkedett lesz.

Hogyan töltsük fel a bőrt oxigénnel?

A ClinicCare kifejlesztett egy olyan rendszert, amely a test saját erőforrásait használja fel ennek érdekében. Ennek a rendszernek a fő komponense a szén-dioxid, amely behatol a bőrbe, és növeli a bőrsejtek oxigénellátását. A sejtekhez az oxigént az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Amikor nő a bőrben a CO2 szint, a hemoglobin ezt érzékeli, és ennek hatására több oxigént ad le.

A Carboxy-kezelés (így a megnövekedett oxigénszint) javítja a vérkeringést, a nyirokáramlást, elősegíti az ATP szintézist, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Ugyanolyan ajánlott a problémás, élettelen, fáradt fakó bőröknek, mint anti-aging kezelésekbe.

 

MINDENKINEK AJÁNLOTT. NINCS ELLENJAVALLAT!

De különösen:


Sápadt, színtelen bőrre, problémás, szeborreás bőr kezelésére, tünetek enyhítésére, rosaceára, anti-aging, bőrfeszesítésre, ráncok és finom vonalak csökkentésére, szem körüli sötét karikákra, halványításra. (Photoaging, öregségi foltok), invazív kezelések utáni bőrirritáció csökkentésére, illetve regeneráció felgyorsítására.

Carboxy-kezelés ára: 12.900 Ft