iBeautyBox - Bőrmegújító, bőrfiatalító kezelések

  Kezdőlap/Bőrmegújító, bőrfiatalító kezelések

 AHA + EGF Skin Booster egy speciális peeling, amely a hagyományostól teljesen eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. A normál peelingek a bőr elhalt sejtjeit távolítják el és így kerülnek felszínre a fiatal, élő sejtek.  A Skin Booster azonban azonnal a bőr mélyebb rétegeibe penetrál, és az élő sejteken fejti ki hatását, mintegy feljebb tolja, a felszínre hozza azokat. Kezelés során nincs szükség semlegesítésre, nincs kellemetlen csípő, szúró érzés. A bőr nem hámlik pikkelyekben, a peeling nem okoz szemmel látható hám leválást. A hozzáadott vitaminok, antioxidánsok és az EGF pedig gondoskodnak arról, hogy a felszínre kerülő fiatal sejtek valóban egészségesek legyenek, és így feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú arcbőrt kapjunk eredményként. A végeredmény 1-2 órás eltéréssel jelentkezik igazán látható módon.


  időigény ár

Cinderella villám bőrmegújító eljárás... varázslat 3 napra

Tisztítás, biológiai enzimes peeling, hialuronsavas tonizálás, AHA + EGF Skin Booster (bőrmegújító lépés), SPF30as fényvédő krém.

 

30' 6.500 Ft

Cinderella bőrmegújító eljárás LUXUS kivitelben... ,hogy a varázslat ne csak 3 napig tartson!

Tisztítás, biológiai enzimes peeling, hialuronsavas tonizálás, masszázs, hialuronsavas mélyhidratálás, AHA + EGF Skin Booster (bőrmegújító lépés), EGF Refresh maszk, szem- és szájkörnyék ápolása, EGF Refresh Szerum, Dermo Corrective SPF50 fényvédő krém.

 

90'/120' 15.500 Ft

Anti-aging/lifting/bőrfiatalító kezelés... 40/50 éves az új 20/30 éves :-)

Tisztítás, biológiai enzimes peeling, EGF Refresh tonik, hialuronsavas mélyhidratálás, EGF Refresh Essencia, lift and touch masszázs, EGF Tight ampulla,  szem- és szájkörnyék ápolása, EGF Refresh maszk, EGF Refresh Szerum, Dermo Corrective SPF50 fényvédő krém.

90' 13.500 Ft